Kiipeilykoulu on lyhytkurssi 8-12-vuotiaille. Kiipeilykoulun kesto on 3 viikkoa, jonka aikana kokoonnumme yhteensä kuusi kertaa aina tiistaisin ja torstaisin klo 17-18. Kiipeilykoulu järjestetään tavallisesti kolme kertaa vuodessa eli syksyllä, tammikuussa ja kesäkuussa.
Kiipeilykoulussa tehdään alkulämmittely, tekniikkaharjoituksia ja erilaisia hauskoja kiipeilytehtäviä ja loppuvenyttely. Lisäksi on vapaata kiipeilyä.
Kiipeilykoulun voi käydä useampaan kertaan halutessaan, sillä jokainen pääsee tekemään tehtäviä ja kiipeilemään oman tasoisillaan reiteillä. Kiipeilykoulun jälkeen voi myös jatkaa kiipeilyharrastusta Kiipeilykoulu jatkoryhmässä.
Katso seuraava Kiipeilykoulun aloitusajankohta tapahtumakalenteristamme
Hinta: 60€ (sis. kenkävuokran)
Kuntokiipeily on aikuisten kuntoliikuntaryhmä, jossa jokainen pääsee kiipeilemään ja liikkumaan omalla tasollaan. Aiempaa kokemusta tai urheilutaustaa ei tarvita. Tunnilla teemme alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden, loppuvenyttelyn ja tietysti kiipeilemme paljon!
Kuntokiipeily sopii erinomaisesti myös korkeanpaikankammoisille.
Ryhmä kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 19-20.15. yhteensä 14 kertaa. Väliin jääneet kerrat saa käydä kiipeilemässä sitten kun itselle sopii. Kiipeilykenkävuokra kuuluu hintaan, omista kiipeilykengistä 20€ alennus.]

Rebekka Paakkola
Hämeenlinnan kiipeilykeskus Hänkki
044-729-8832

Kiipeilykoulu jatkoryhmä on tarkoitettu kaikille Kiipeilykoulun käyneille. Jatkoryhmä kokoontuu lauantaisin tai sunnuntaisin (päivä tarkentuu) klo 10.30-12. Kertoja on lukukauden aikana yhteensä 15. Lisäksi jatkoryhmäläinen voi lunastaa käyttöönsä Hänkin jäsenyyden hintaan 70€/lukukausi (norm. 300€), Jäsenyydellä pääsee kiipeilemään rajattomasti myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Suoraan Kiipeilykoulusta jatkoryhmään jatkaville hyvitetään 50€ jatkoryhmän ensimmäisestä lukukausimaksusta.
Katso seuraava Kiipeilykoulu jatkoryhmän aloitusajankohta tapahtumakalenteristamme.
Hinta: 150€ (sis.kenkävuokran) 
Asuuko teidän perheessä pieni marakatti? Tuo se Kiipeilykerhoon! Kerho on tarkoitettu 6-8-vuotiaille ja kokoontuu yhteensä 6 kertaa aina keskiviikkoisin klo 16.30-17.30. Ryhmässä tehdään helppoja harjoituksia ja tehtäviä jokaisen oman tahdin mukaan. Tärkeintä on onnistumisen kokemukset ja hyvä mieli kiipeilystä. Marakatit järjestetään tavallisesti kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja alkuvuodesta.
Katso seuraava Kiipeilykerho Marakattien aloitusajankohta tapahtumakalenteristamme.
Hinta: 60€ (sis.kenkävuokran)
Haluaisit aloittaa kiipeilyn, mutta et tiedä miten? Tietysti omatoiminenkin aloittaminen onnistuu aivan hyvin, mutta jos haluat oppia heti oikeat tekniikat ja lajin säännöt perusteellisemmin, kannattaa osallistua alkeiskurssille. Kursseja järjestetään kysynnän mukaan yleensä viikonloppuisin aamupäivällä/alkuillasta.
Osallistujille 10-kortti avaimella tarjoushintaan 60€ (norm. 80€)
Katso seuraava Boulderoinnin alkeet- kurssi tapahtumakalenteristamme.
Hinta: 30€/2h
Hänkin huippusuosituilla kiipeilysynttäreillä vietetään 1,5h kiipeillen ja herkutellen. Yläkerrassa voitte järjestää tarjoilut juuri oman maun mukaan. Ryhmä saa alkuopastuksen ja ohjaaja valvoo lapsia yhdessä huoltajan kanssa. Ryhmän koko max. 10 lasta. Hinta sisältää myös kenkävuokran.
Hinta: 11€/lapsi + yläkerta 20€
Haluatko hioa kiipeilytekniikkaasi tai saada ryhtiä treenaamiseen? Valmentajan avulla se käy helpommin.